Piept de pui cu rosii si mozzarella

de Corinuta in Pui, 24 Iul 2010 | 6936 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 file de pui
  • 2 rosii mari
  • 250 g mozzarella
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare,piper,boia
  • busuioc sau oregano proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu rosii si mozzarella:

Se spala, se usuca pieptul de pui si se condimenteaza. Rosiile si mozzarella se taie fasii subtiri.

Se pune la prajit pieptul de pui in uleiul incins , se lasa 3-4 minute pe fiecare parte. Dupa ce se intoarce, se aseaza deasupra pe fiecare, felii de rosii intercalate cu mozzarella.

Se taie busuiocul marunt si se presara deasupra. Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu rosii si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Corinuta 1

25.07.2010, 22:15

Rivka, merita incercat....de mai multe ori!

aliengirl 1

30.07.2010, 10:09

Imi ploua in gura abia astept sa fac si eu ,super reteta Corina!

aliengirl 1

30.07.2010, 10:11

Imi ploua in gura abia astept sa fac si eu ,super reteta Corina!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui marinate, pe pat de legume (by medi)